Elke Janssen

foto (1)Ik ben Elke Janssen en ik geef u een paar feiten die de kapstok zijn voor mijn verhaal : ik ben geboren in 1976, ik ben “Meester in de Dramatische Kunsten”, ik hou van reizen, lezen, luisteren en kijken, ik hou niet van duiven en andere gevleugelden, ik ben zeer gelukkig als ik theater maak, ik hou niet van plastiek-emotiek (het woord bestaat niet maar ge weet wat ik bedoel…), ik hou van schoenen, ik hou niet van munten, ik hou van een goed gesprek, ik hou niet van echte juwelen, ik ben dol op schone verhalen en daarom heb ik hier, deze plek in de cyberwereld gekozen, om misschien wel samen met u de start van een verhaal te maken.

Sommige verhalen lezen als sprookjes van “er was eens” tot “ze leefden nog lang en gelukkig,” andere verhalen eindigen anders…

Trouwen, scheiden, sterven…gebeurtenissen in het leven die de nodige aandacht verdienen. Graag wil ik met u aan de slag gaan om er net datgene van te maken dat u wil maar waar u om de een af andere reden zelf niet toe komt. Het is mijn intentie om met u van uw gebeurtenis een moment te maken dat de tijd zal overleven als een zeer gekoesterde herinnering.

Een gedachte over “Elke Janssen

  1. Pingback: Zonder podium, maand 2 | TIM Theater

Reacties zijn gesloten.